četrtek, 20. februar 2014

Čokoladni puding iz avokada


ČOKOLADNI PUDING IZ AVOKADA

Danes se mi je tako zelo "zaluštal" puding, da je malo manjkalo pa bi šla v trgovino si kakšnega kupit -- malo heca:P (še dobro, da je bil doma lepo zrel avokado in banane..)

- ko enkrat ješ ta puding, si garantirano ne kupiš več tistega iz trgovine ;)







DOBER TEK!

10 komentarjev:

  1. Super ideja, vredno preizkusit!:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Se opravičujem za nevednost, mi lahko prosim pojasnite kaj je Kerob?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kerob je fino mlet rožič :) - bolj od rožičeve moke, ki jo lahko kupite v katerikoli trgovini ;)

      Midva ga kupiva v ljubljanskem templju na Žibertovi :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Tukaj lahko preberete nekaj o rožičih : http://www.bodieko.si/rozici

      :D

      Izbriši
  4. Sva ga s prijateljico naredili, vendar nisva dodali nobenega sladkorja, ker sva uporabili kakav, ki je že precej sladek. Božanskooooooo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kaj pa je lahko zamenjava rožiča da bo dobro? Oziroma je tale moka rožičeva ok potem? koliko jo dodam?

    OdgovoriIzbriši