sobota, 11. oktober 2014

Dva tedna v eni objavi in napoved nagradne igre


Z oktobrom imava spet nekaj več obveznosti, kot čez poletje, tako da nisva najbolj uspela redno objavljati na blogu. Ampak sva pa vseeno zelo zelo zelo vesela, da ogled najinega blog sploh ni upadel. In zato hvala vsem, ki naju spremljate. 
V tokratni objavi sva združila fotografije dveh tednov. Res je, da obstajajo blogi, ki imajo izjemno dobre fotografije, postavitev, barve,...in midva se enako trudiva narediti najboljše, vendar je najina prioriteta dobra hrana in kuhanje. Žal nimava dovolj časa, da bi se zelo posvetila fotografiji, a upava, da vseeno pridejo ti okusi, občutki skozi najine fotografije do vas in vas navdihnejo, da tudi sami poskusite skuhati kakšno od jedi :)

Za vse, ki naju ne spremljate na facebooku pa še obvestilo - na najini FB strani sva zbrala že nekaj več kot 600 všečkov in odločila sva se, da bova, ko jih zbereva 1000 nekomu izmed vas podarila paketek začimb, da boste lahko kuhali po najinih receptih :)
Zato vas vabiva, da najino stran priporočate drugim, jo delite, ...da čimprej zberemo všečke :)

Seveda pa lahko sodelujete tudi tisti, ki nimate FB - profila. In sicer s komentarji pod to objavo (in ko bo doseženo število všečkov bova ponovno žrebala). 

In po novem naju lahko spremljate tudi na Instagramu ;)

Tukaj pa še povezave :














Ni komentarjev:

Objavite komentar