ponedeljek, 22. julij 2013

Vedska Kuharija

Dobrodošli vsi ljubitelji dobre hrane. Vedska kuharija je projekt dveh ljubiteljev indijske vegetarijanske hrane, po vedskih načelih. To pomeni, da najina hrana ne vsebuje mesa, jajc, čebule, česna, gob, ... ampak daleč od tega, da bi bila pusta ;)


Na tem blogu bova objavljala razne novice in recepte, lahko pa boste spremljali tudi najino kuhanje :)

Kontaktirate naju lahko na : vedskakuharija@gmail.com

ali pa preko Facebook profila : https://www.facebook.com/vedska.kuharija





Najina včerajšnja večerjica : 


- Dalova juhca z indijskimi oreščki in testeninami

- Ekadashi piškotki (kar pomeni, da so brez žit)

- Ananasov šrikhand (odišavljen jogurt)




Takole malo za začetek, da si boste lažje predstavljali :)  Sedaj pa me že čaka cela košara zelenjave iz domačega vrta in nove ideje, kako jo uporabiti :) 







P.S.: Vse slike,  ki so objavljene na tem blogu sva posnela sama in so zato najine in bi prosila, da to tudi upoštevate in slik ne kopirate ali objavljate drugje, razen če napišete vir. Prav tako je z besedili - če sva si recept od kje sposodila, je vedno objavljen tudi vir. 

Zelo bova vesela, če boste najin blog brali, ga priporočali drugim ampak ne bova pa vesela kopiranja brez navajanja vira ;)



2 komentarja:

  1. Pozdravljeni!

    Spremljam vajine jedilnike in recepte. Super, da imata jedilnik za cel teden, če bi bilo mogoče, bi bilo fajn, da bi bili zraven še recepti. Zanimajo me tudi recepti za ekadaši, predvsem kaj jesti za zajtrk in večerjo, pa tudi sladice.Kuhajta lepo naprej.
    Lep pozdrav, Anita

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdravljena! Hvala za vaše pohvale, trudiva se, da pripraviva čim več receptov, res nama ne uspe poslikati ali pa zapisati vsega, kaj jeva čez teden, oziroma to delava počasi, z zamikom. Se pa trudiva in pripravljava tudi nov projekt, kjer nama bo to, upava, bolje uspevalo, tudi na ekadashi nisva pozabila in pripravljava nekaj zanimivega, več pa v začetku naslednjega leta :D

      Lep pozdrav, S&E

      Izbriši