ponedeljek, 3. februar 2014

Kokosova rolada

KOKOSOVA ROLADA

Uspelo nama je posneti prvi video recept. Dejstvo je, da vse skupaj ni tako preprosto in da vzame kar veliko časa (še posebej za začetnike). Snemanje, urejanje, tresoče roke,... :P Ampak je bilo zabavno in upava, da vam bo všeč. 

Glede snemanja in urejanja se bo treba še veliko naučiti, ampak za začetek niti ni tako slabo a ne? :)



Recept za kokosovo rolado s kerobom (brez pečenja) :






Dober tek!


4 komentarji:

  1. živjo! hvala za recepte. karob so pa rožiči, zgleda. rožičeva moka, ane?
    veliko dobrega še naprej. Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. Kerob (carob) so neke vrste rožiči ja, ampak ni enako, kot če kupite v trgovini rožičevo moko :) Midva ga kupiva v templju na Žibertovi v Ljubljani :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena! Video recet je super, nazoren, preprost. Zgleda kot, da oseba, ki je delala rolado hkrati tudi snema. Pohvalno. ;) Zelo lepa glasba je zraven. Zanima pa me kako neke vrste rozici? Razlika je med rozicevo moko v trgovini in rozicevo moko v specializirani trgovini ampak se zmeraj so to mleti rozici-roziceva moka. Se morda motim? Edino kar mi ni vsec pri vajinih recepetih je toliko ¨nezdravega¨ sladkorja. :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za komentar, ja to so bili še začetni poskusi snemanja receptov in takoj, ko bo več časa, se bova potrudila in posnela še kakšnega. Imate pa prav, kerob so rožiči, ki pa so fino mleti - nekateri mešajo z bolj grobo mleto rožičevo "moko", ki jo prodajajo v vseh trgovinah :)
    Res je, da uporabljava še precej sladkorja, ampak tako ali tako lahko vsak izbere svojo alternativo :) Se bova pa tudi potrudila, da jo najdeva in predlagava v receptih tudi midva :)

    Lep pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši