nedelja, 8. december 2013

deseti teden in hvala :)



Tokrat so slikice združene v eno, ki pa najbrž lepo pokaže raznolikost obrokov, ki se znajdejo na krožnikih (samo krožniki ostajajo zaenkrat zmeraj enaki :P)


In če malo update-ava, kaj se dogaja s Kuharijo v zadnjih mesecih oziroma od tistega posta o spremembah in novem konceptu ;)  ... Vedska Kuharija si še zmeraj prizadeva, da bi svoj način prehranjevanja, ki pa ni samo to, ampak gre za celoten način življenja, čim bolj predstavila drugim. In trudiva se že nekaj časa in iščeva načine in možnosti, kako to izpeljati. Zelo sva vesela, da imava vsak dan toliko ogledov tega bloga, da dobivava pozitivne feedbacke in da vam je stran očitno všeč - stran oziroma celotna ideja. Še bolj sva vesela, ko nama kdo kaj predlaga, ker se s tem samo izboljšujeva. 
In glede na to, da si že toliko časa kuhava po tem najinem "novem konceptu", ko imava že vnaprej napisane menije, se je (vsaj midva sva tako prepričana) izboljšalo tudi najino kuhanje - postala sva hitrejša, počasi že znava oceniti "ta prave" količine (včasih je res težko skuhati "samo" za dva :P), spoznavava nove okuse, ..v glavnem v kuhinji je vsak dan veselje in niti malo se še nisva naveličala. 
Ravno nasprotno .. midva sva še komaj na začetku in najine glave so polne idej kako dalje :) ...samo malo potrpežljivosti in časa je še potrebno in želje, predvsem si morava želeti in verjeti v to kaj počneva :) 
Upava, da vas bova lahko kmalu presenetila z uspelimi cilji, ki sva si jih zadala :)

Hvala za vsak ogled, vsak "lajk", vsako "deljenje" najine strani, pohvalo, komentar,... :) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar