nedelja, 29. december 2013

2013

Ker se konec leta zelo hitro približuje, sva malo pogledala za nazaj in naredila nekakšen pregled leta, da vidiva kaj nama je vse uspelo, kje sva, kakšna je najina "podlaga" za naprej :)




VEDSKA KUHARIJA  

Na Facebooku obstaja od začetka julija 2013, prva objava na blogu pa je bila 22. julija 2013 in od takrat pa do danes (22.12.2013) je najin blog naštel nekaj več kot 3000 ogledov, kar se nama zdi super, odlično.

Kuhala sva na Odprti kuhni, kuhala sva zase, najine jedi so preizkusili tudi družina in prijatelji in do sedaj sva dobila same pozitivne odzive, kar naju zelo veseli in sva zato zelo hvaležna. 

V tem času sva skuhala približno 80 različnih menijev, kaj šele jedi ;) in nič še ne kaže na to, da bi nama lahko zmanjkalo idej, tako da bova čimprej sestavila nove menije in veselo, z ljubeznijo kuhala dalje :)

Dejstvo je, da nama kuhanje vzame veliko časa, da je veliko odrekanja ampak na to gledava samo pozitivno, ker verjameva, da je za tem kuhanjem nekaj več in počasi, počasi se prebijava naprej in iščeva možnosti, nove priložnosti. 

Mogoče nekomu kuhanje ne predstavlja nič posebnega, ampak midva veva, da je najine kuhanje posebno, najina hrana pa ima najbolj posebno energijo možno. S kuhanjem sva začela v eni mali sobici, kjer so nama lonci in vse sklede, kozarci, krožniki, ponve, ...zavzeli večino prostora in zelo sva vesela, da sva po tem času in prenatrpanem prostoru dobila priložnost za selitev v malce večjo in svetlejšo sobico in prepričana sva, da bo kuharska energija tam še sto krat večja ;)

Ponavadi si ljudje ob koncu leta zastavijo cilje za naprej in najini cilji so jasni že nekaj časa in upava, da nama jih uspe uresničiti čim hitreje. 

Verjameva v Vedsko kuharijo in v to, da bodo (boste) prepoznali in začutili to posebnost, da boste v najini kuhariji našli navdih in sami poprijeli za kuhalnico, da boste morda povprašali za kakšen nasvet, podali pohvalo ali pa tudi grajo, da nama boste pomagali predstaviti najin (in vaš) način prehranjevanja ostalim. 

V novem letu si želiva vsak mesec vsaj 3000 ogledov, vsak dan vsa kakšen komentar, predvsem pa veliko dobrot in kuharskega navdiha, ne samo za naju, tudi za vse ostale, ki so včasih preleni da bi si kaj skuhali (ampak brez skrbi, včasih smo vsi :P). 

Lepe praznike, imejte se radi, skuhajte si kakšno dobroto iz najinega seznama jedi, bodite srečni, smejte se! 


Sanja in Emil, Vedska kuharija 

Ni komentarjev:

Objavite komentar