ponedeljek, 30. september 2013

Nov logo VEDSKE KUHARIJE


Zadnje dni smo zelo veseli in dobre volje, število ogledov na blogu raste, kar nam da voljo za naprej in tako vidimo, da je bila odločitev sploh začeti s tem blogom  prava ;) Pokazalo se je, da dejansko drži to, da če na neki stvari delaš, če o tem razmišljaš, če si to res želiš, se počasi začne uresniševat, samo vztrajati je treba :)

In mi vztrajamo in pridno delamo. Tisti, ki ste blog spremljali od začetka (ali pa tam nekje :P), lahko vidite, da je danes dobil novo podobo. In sicer je VEDSKA KUHARIJA dobila nov logo, ki ga je oblikovala zelo super punca, ki se ukvarja z recikliranjem starih materialov in med drugim izdeluje zanimive, lepe in praktične torbice, ki jih sama ročno poslika :)
Tudi ona piše blog, ki ga najdete na tej povezavi : http://www.lifestylefun.net/ , več o njej pa še na : http://3ptice.com/ inhttps://www.facebook.com/LifeStyleFunBlog 

Sicer je trajalo nekaj časa, preden smo se o vsem uskladili in preden je bil logo vsem všeč, z naše strani smo bili tudi malce malenkostni, ampak verjamemo, da Anita to ni zamerila in da ji je bilo sodelovanje všeč (sicer pa še nismo končali in imamo v glavi še nekaj skupnih projektov). 
Upamo, da je tudi vam nova podoba Vedske kuharije všeč, ponovno bomo veseli kakšnega predloga, ideje, tudi pohvale ;) 

Smo šele na začetku z našim projektom Vedske kuharije, še vedno se učimo in se trudimo, da bi bili vsak dan boljši, da bi čim bolj ljudem prikazali in približali naš način življenja in z vsakim ogledom, vsakim komentarjem nam daste voljo za naprej, hvala! :)

Upamo, da ste danes kuhali in jedli tako dobro, kot mi, sicer pa še dneva ni konec in še je čas za kakšno hitro večerjo ;) 

Lep večer še naprej! :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar